Pakket voor hardlopen met een coach

RunalytiX heeft een compleet pakket voor hardlopen met een coach, jou alleen of met je hardloopmaatje maar beide met een scherpe prijs! Deze pakketten voor hardlopen met een coach hebben alle elementen om je op de beste manier te helpen. Niet elke hardloper hetzelfde, met dit complete pakket ben ik er van overtuigd elke hardloper alleen of in een duo te kunnen helpen. Je kunt altijd contact met me opnemen als je specifieke wensen hebt. 

De minimale periode voor de coaching is drie maanden omdat we deze tijd nodig hebben om elkaar te leren kennen, je huidige situatie en conditie te bepalen en jou te laten ervaren hoe het is om te trainen met een schema en TrainingPeaks. Na deze drie maanden kunnen we het pakket aanpassen of eventueel stop zetten.

Compact solo

Speciaal voor de hardloper die zelf in controle wil zijn
22
50
per maand
 • Beperkt aantal online contactmomenten per maand via WhatsApp, telefoon of mail
 • Persoonlijk trainingsprogramma via TrainingPeaks account
 • Support bij gebruik en analyse van trainingen in TrainingPeaks app
 • Tips voor de motivatie en om te genieten en ontspanning tijdens hardlopen
 • Lid van de RunalytiX Runners community

Wil je in controle zijn?

Je bent al even aan het hardlopen, hebt al een keer een race gedaan maar je wilt je nu optimaal voorbereiden op bijvoorbeeld je eerste marathon. Natuurlijk kun je dit helemaal met een standaard programma doen maar het is veel beter en effectiever om dit op basis van een persoonlijk trainingsschema te doen. In dit schema wordt rekening gehouden met je huidige conditie, je beschikbare tijd en je progressie. Na de intake stel ik een schema voor de eerste weken samen en op basis van jouw feedback, plan ik steeds een aantal weken vooruit.

Tijdens onze contactmomenten (via TrainingPeaksZoom of Whatsapp) analyseren we samen de trainingen en bespreken we je voortgang. 

Je trainingsschema en feedback op je trainingen gaat via jouw eigen TrainingPeaks account. Dit geeft jou alle mogelijkheden geeft om slimmer te gaan hardlopen met je cijfers.

 

online hardloopcoach RunalytiX
Online coaching met hardloopcoach RunalytiX

All inclusive voor jou

Wil je een persoonlijk schema, uitgebreide hardloop begeleiding en ook je techniek verbeteren? Dus met andere woorden, wil je alles erop en eraan? Dan is dit het perfecte pakket voor jou om te gaan hardlopen met een hardloop coach!

Voor een scherpe prijs krijg je een persoonlijk trainingsschema dat helemaal is afgesteld op jouw situatie maar ook flexibel als de omstandigheden veranderen zoals een blessure of een onverwachte reis naar het buitenland.

Ook bij compleet solo worden je trainingen drie weken vooruit gepland via je eigen TrainingsPeaks Premium account. Je kan in de app zelf ook trainingen aanpassen of verschuiven als dit beter uitkomt.

Tijdens onze 1-op-1 sessies via Zoom bespreken we hoe de trainingen gaan, laat ik je zien hoe je je voortgang kan bepalen en geef ik je tips en oefeningen die je kan doen om bijvoorbeeld je stabiliteit of core te verbeteren.

Tevens vertel ik je hoe je jezelf kan opnemen en deze met mij kan delen zodat we je techniek kunnen analyseren en krijg je van mij oefeningen en tips om deze te verbeteren. Hierdoor heb je minder kans op blessures en zal je makkelijker en sneller gaan lopen.

Het is wel belangrijk dat je in bezit bent van een sporthorloge of een hartslagmeter in combinatie met een app. Dit vormt namelijk de basis van je programma en hierdoor kunnen we bepalen of je progressie maakt. Ik heb ervaring met verschillende merken en type horloge dus ik kan je uiteraard helpen met het maken van de juiste keuze.

Meer informatie over TrainingPeaks:

TrainingPeaks RunalytiX
TrainingPeaks, het meest gebruikte en complete platform voor coaches en atleten

Compleet Solo

Ideaal voor elke hardloper
40
00
per maand
 • Onbeperkt contact via Whatsapp, TtrainingPeaks, telefoon of mail
 • 1 keer per maand 1-op-1 coaching en begeleiding via Zoom (45 minuten) om programma en voortgang te bespreken
 • Bepalen trainingzones door middel van test
 • Uitgebreid en flexibel trainingsprogramma via TrainingPeaks Premium account
 • Uitgebreide feedback op trainingen en analyse van cijfers
 • Videoanalyse van looptechniek en analyse van running dynamics zoals cadans en staplengte, etc.
 • Oefeningen en tips voor verbeteren van looptechniek, vergroten kracht en stabiliteit van core
 • Opstellen van een jaarplan met meerdere doelen en compleet trainingsschema
 • Hulp bij aankoop van je uitrusting zoals sporthorloge of app
 • Inclusief TrainingPeaks Premium account twv 120 euro per jaar

Wil je aan de slag met één van dit pakket?

Compact Duo

Voor de prestatie gerichte duo's
40
00
per duo / per maand
 • Beperkt aantal online contactmomenten per maand via WhatsApp, telefoon of mail
 • Voor beide een persoonlijk trainingsprogramma via TrainingPeaks account
 • Support bij gebruik en analyse van trainingen in TrainingPeaks app en tips hoe elkaar te helpen met analyseren
 • Tips om elkaar te motiveren om te gaan trainen
 • Lid van de RunalytiX Runners community

Samen gaan voor een nieuwe PR!

Je loopt al een tijdje met een trainingsmaat en jullie willen nu samen je PR verbeteren op een bepaalde afstand of samen een specifieke race doen. Ook dan is het mogelijk om te gaan hardlopen met een hardloopcoach.

Het is dan ideaal om hier samen voor te gaan trainen en elkaar te motiveren. Tijdens de intake bespreken we wanneer jullie samen of juist alleen willen lopen en hier wordt het schema op aangepast. Maar je krijgt nog steeds een eigen en persoonlijk plan op basis van jouw drempel waardes en zones. 

Het is natuurlijk het beste als jullie van ongeveer hetzelfde niveau en hetzelfde tempo hebben, maar dit hoeft niet. TrainingPeaks past alle trainingen aan op basis van jouw conditie

Naast TrainingPeaks is het natuurlijk ook leuk om lid te worden van de RunalytiX runners groep op Strava. Hier kun je elkaar kudo’s geven en motiveren.

Het complete pakket voor twee!

Allebei jullie eigen persoonlijke plan, coaching sessies met z’n drieën waarin we de trainingen analyseren en bespreken en samen de looptechniek opnemen en analyseren. Dat zijn maar een paar van de onderdelen die in dit pakket zitten. 

Compleet Duo is perfect voor als je samen met je hardloopmaatje klaar bent voor je volgende uitdaging en je hier samen optimaal voor wilt voorbereiden zonder blessures. Je krijgt je eigen schema met trainingen die je samen of alleen kunt doen. 

En hebben jullie samen meerdere wedstrijden in het jaar. Dan maken we samen een jaarplan met een schema die zorgt dat je op de juiste momenten piekt.

 

Compleet Duo

Perfect voor duo's met het zelfde doel
70
00
per duo / per maand
 • Onbeperkt contact via Whatsapp, TrainingPeaks, telefoon of mail voor beide hardlopers
 • 1 keer per maand 2-op-1 coaching en begeleiding via Zoom (45 minuten)
 • Allebei een persoonlijk en flexibel trainingsprogramma via TrainingPeaks Premium account
 • Het programma bevat trainingen die samen of alleen gedaan kunnen worden.
 • Bepalen trainingzones door middel van test
 • Feedback op trainingen en analyse van cijfers en leren elkaars training te analyseren
 • Videoanalyse van looptechniek en uitleg hoe elkaar te helpen met verbeteren techniek
 • Oefeningen en tips voor verbeteren van looptechniek om samen te doen

Wil jullie samen gaan hardlopen met een coach?

Open chat
1
Hi hardloper, tof dat je mijn site hebt gevonden! Neem hier contact met me op als je een ook een persoonlijk plan wilt hebben!