Persoonlijk en plezier

Wil je een compleet en persoonlijk schema, uitgebreide hardloop begeleiding en ook je techniek verbeteren? Dus met andere woorden, wil je alles erop en eraan? Dan is dit het perfecte pakket voor jou om te gaan hardlopen met een hardloop coach!

Voor een scherpe prijs krijg je een persoonlijk trainingsschema dat helemaal is afgesteld op jouw situatie maar ook flexibel is als de omstandigheden veranderen zoals een blessure of een onverwachte reis naar het buitenland.

Ook bij compleet solo worden je trainingen drie weken vooruit gepland via je eigen TrainingsPeaks Premium account. Je kan in de app zelf ook trainingen aanpassen of verschuiven als dit beter uitkomt.

Tijdens onze coach calls bespreken we hoe de trainingen gaan, laat ik je zien hoe je je voortgang kan bepalen en geef ik je tips en oefeningen die je kan doen om bijvoorbeeld je stabiliteit of core te verbeteren.

Tevens vertel ik je hoe je jezelf kan opnemen en deze met mij kan delen zodat we je techniek kunnen analyseren en krijg je van mij oefeningen en tips om deze te verbeteren. Hierdoor heb je minder kans op blessures en zal je makkelijker en sneller gaan lopen.

Het is wel zeer handig als je in het bezit bent van een sporthorloge of een hartslagmeter in combinatie met een app. Dit vormt namelijk de basis van je programma en hierdoor kunnen we bepalen of je progressie maakt. Ik heb ervaring met verschillende merken en type horloges dus ik kan je met het maken van de juiste keuze.

Meer informatie over TrainingPeaks:

TrainingPeaks RunalytiX
TrainingPeaks, het meest gebruikte en complete platform voor coaches en atleten

Compleet

40
00
per maand
  • Persoonlijk en flexibel trainingsprogramma via TrainingPeaks Premium account
  • 1 keer per 3 maanden coach call via Teams (45 minuten) om programma en voortgang te bespreken
  • Onbeperkt contact via Whatsapp, TtrainingPeaks, telefoon of mail
  • Feedback op je trainingen en voortgang
  • Oefeningen vergroten kracht core en mobiliteit
  • Hulp bij aankoop van je uitrusting zoals sporthorloge of app
  • Videoanalyse van looptechniek en analyse van running dynamics zoals cadans en staplengte, etc.
  • Opstellen van een jaarplan met meerdere doelen en compleet trainingsschema
  • Inclusief TrainingPeaks Premium account twv 240 euro per jaar
compleet hardloopcoach
Open chat
1
Hi hardloper, tof dat je mijn site hebt gevonden! Neem hier contact met me op als je een ook een persoonlijk plan wilt hebben!