Hardloopcoach voor bedrijven

Waarom RunalytiX?

Vitaliteit is al jaren een hot item op de werkvloer, voor elk bedrijf zijn gezonde medewerkers erg belangrijk. Logisch, want vitale medewerkers dragen bij aan duurzame inzetbaarheid, presteren beter en zijn minder vaak ziek. En ze ervaren vaak meer werkgeluk. Maar hoe draag je als werkgever nou op een verantwoorde manier bij aan een gezonde levensstijl en vitaliteit van je medewerkers? Geef het goede voorbeeld en kies voor vitaliteit/sport programma dat bij jou en je collega’s past.

RunalytiX is gespecialiseerd als hardloopcoach in het maken van dit programma’s voor MKB bedrijven die geen grote budgetten hebben voor dure programma’s. De offerte wordt op maak gemaakt en zijn scherp geprijsd. En als de wensen veradneren tijdens het traject dan kan het altijd aangepast worden.

Als werkgever wil je natuurlijk niets liever dan gezonde en energieke werknemers en RunalytiX kan je daarbij helpen. 

Aanbod RunalytiX voor bedrijven

Om met vitaliteit aan de slag te gaan, is het belangrijk om eerst te weten hoe vitaal je eigenlijk bent. Want vitaliteit gaat niet alleen om gezond eten en dat rondje wandelen in de lunchpauze, het gaat om hoe gezond je fysiek én mentaal bent. Als je eenmaal weet waar je knelpunten zitten, is het tijd om aan de slag te gaan. Samen gaan we dit ontdekken en passen we een selectie van het onderstaande aanbod toe. Alle diensten kunnen ook in combinatie met elkaar worden aangeboden.

Neem gerust contact op via het onderstaande formulier bij eventuele vragen.

Hardloopcoach voor bedrijven

Hardloop Workshop

Wil je een eenmalige workshop van 2 tot 3 uur aanbieden voor je medewerkers om ze op een leuke en laagdrempelige manier kennis te laten maken met hardlopen? RunalytiX biedt de mogelikheid om deze workshop voor je te organiseren! Samen bepalen welk thema zoals ontspanning, beginnen of ademhaling past bij de groep. De workshop zijn vooral bedoeld om samen plezier te hebben, verbeteren de onderlinge samenwerking en dienen als stimulatie om meer te gaan bewegen. De workshop is geschikt voor groepen van 10 tot 25 deelnemers en is ideaal om tijdens een team uitje te doen.

Hardloop Cursus

RunalytiX kan ook een 5-weekse cursus Beginnen met Hardlopen aanbieden. Deze cursus heeft een vast programma en bestaat uit 5 trainingen van 1 uur. In deze trainingen worden alle aspecten van hardlopen besproken en uiteraard oefeningen gedaan. De cursus is geschikt voor groepen van 6 tot 12 deelnemers. Deze kan aangebeboden worden in combinatie met de hardloopcoaching

Hardloop Coaching

Zijn er in jouw bedrijf medewerkers die willen gaan starten met hardlopen? Of team die samen een bepaalde wedstrijd willen doen? En die support nodig hebben bij die voorbereiding? Voor die groep binnen je bedrijf biedt RunalytiX hardloop coaching aan. Elke medewerker krijgt zijn eigen programma en begeleiding (zoals beschreven in het compleet pakket) en er zullen gezamenlijke workshops gegeven worden die geschikt zijn voor hardloers van elk niveau.

Mindful Run voor bedrijven

Mindful Run workshop

Wil je medewerkers of een team laten kennis maken met Mindfulness en hardlopen en ervaren wat de kracht van deze combinatie is? Dan is de Mindful Run workshop ideaal om aan te bieden!!

Mindful Run Cursus

Als bedrijf kun je ook de 5-weekse Mindful Run cursus inzetten. Neem conact op en bespreken de mogelijkheden. De kosten zijn € 95,- excl. btw per persoon bij een minimale groepsgrootte van 8 en maximaal 15 personen.

Hardloopcoach Bedrijven RunalytiX
CONTACT

Contact

Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in voor een persoonlijk plan en ik neem snel contact met je op. Je kunt uiteraard ook via telefoon of email contact opnemen.
Open chat
1
Hi hardloper, tof dat je mijn site hebt gevonden! Neem hier contact met me op als je een ook een persoonlijk plan wilt hebben!