Hardloopcoach voor bedrijven

Waarom RunalytiX?

Vitaliteit is al jaren een hot item op de werkvloer, voor elk bedrijf zijn gezonde medewerkers erg belangrijk. Logisch, want vitale medewerkers dragen bij aan duurzame inzetbaarheid, presteren beter en zijn minder vaak ziek. En ze ervaren vaak meer werkgeluk. Maar hoe draag je als werkgever nou op een verantwoorde manier bij aan een gezonde levensstijl en vitaliteit van je medewerkers? Geef het goede voorbeeld en kies voor vitaliteit/sport programma dat bij jou en je collega’s past.

RunalytiX is gespecialiseerd als hardloopcoach in het maken van dit programma’s voor MKB bedrijven die geen grote budgetten hebben voor dure programma’s. De offerte wordt op maak gemaakt en zijn scherp geprijsd. En als de wensen veradneren tijdens het traject dan kan het altijd aangepast worden.

Als werkgever wil je natuurlijk niets liever dan gezonde en energieke werknemers en RunalytiX kan je daarbij helpen. 

Aanbod RunalytiX voor bedrijven

Om met vitaliteit aan de slag te gaan, is het belangrijk om eerst te weten hoe vitaal je eigenlijk bent. Want vitaliteit gaat niet alleen om gezond eten en dat rondje wandelen in de lunchpauze, het gaat om hoe gezond je fysiek én mentaal bent. Als je eenmaal weet waar je knelpunten zitten, is het tijd om aan de slag te gaan. Samen gaan we dit ontdekken en passen we een selectie van het onderstaande aanbod toe. Alle diensten kunnen ook in combinatie met elkaar worden aangeboden.

Neem gerust contact op via het onderstaande formulier bij eventuele vragen.

Hardloopcoach voor bedrijven

Mindful Run voor bedrijven

Hardloopcoach Bedrijven RunalytiX
CONTACT

Contact

Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in voor een persoonlijk plan en ik neem snel contact met je op. Je kunt uiteraard ook via telefoon of email contact opnemen.
Open chat
1
Hi hardloper, tof dat je mijn site hebt gevonden! Neem hier contact met me op als je een ook een persoonlijk plan wilt hebben!