Begeleiding hardloop coach

De basis van onze samenwerking is een persoonlijk trainingsplan met jouw trainingsschema dat we samen opstellen. Hieronder vind je de onderdelen van je persoonlijke trainingsplan die we samen tijdens bijvoorbeeld de intake of Zoom meeting bespreken.

Hardlopen heeft vele voordelen. Door beweging verbruik je mee caloriën waardoor je afvalt, heb je meer energie en slaap je ook beter. Daarnaast is het wetenschappelijk bewezen dat hardlopen ook ontspant en je mentaal sterker kan maken. 

Hardlopen is een van de makkelijkste sporten die je overal en altijd kan doen. Je bent niet afhankelijk van anderen, openingstijden van een sportschool en het is realtief goedkoop. Je hoeft maar een eenmalige investering in goede schoenen en kleding te doen en verder heb je niets nodig. 

Als je begint is het wel verstandig om geode begeleiding te zoeken. Dit kan bij een atletiek club of hardloop groep zijn, maar als je liever alleen loopt is een hardloopcoach ook een goede en niet al te dure mogelijkheid.

Het vinden vaan een schema is makkelijk te vinden op ht internet. Maar deze zijn zeer generiek en wat moet je doen als je trainingen mist door ziekte of vakantie. Mijn schema’s zijn afgestemd op jouw doel, je huidige conditie en ebben een verantwoorde opbouw. En ben je tijdelijk niet in de gelegenheid om hard te lopen dan passen we het schema aan zodat je toch je progressie boekt op een goede manier.

Iedereen heeft wel eens een keer geen zin om in de regen naar buiten te gaan en te gaan hardlopen. Maar het kan dan helpen dat je weet dat er iemand meekijkt. Dit kan las een stok achter de deur voor je werken.

Echter ik ben geen politie agent, ik ga je niet achter je broek aanzitten…

Nadat je een aantal trainingen hebt gedaan, kan ik je feedback geve over hoe het gaat en wat opvalt bij de analyse van je getallen. Naar gelang jouw interesee kunnen we diep op de getallen ingaan of juist niet. Allebei is helemaal goed, jij bepaalt wat je wilt.

Ik ben continu mijzelf aan het ontwikklelen om een betere coach te worden door opleidingen te doen, boeken en artikelen te lezen en steeds zelf nieuwe trends uit te proberen. Hierdoor krijg jij het beste van verschillende methodieken die bij jou passen.

begeleiding hardloop coach
Open chat
1
Hi hardloper, tof dat je mijn site hebt gevonden! Neem hier contact met me op als je een ook een persoonlijk plan wilt hebben!